Екшън в Арчар, бусът – в двор на къща

На 07 юли в 11.51 часа на тел.112 постъпил сигнал за пътнотранспортно произшествие в с.Арчар, общ. Димово, съобщиха от Пресцентъра на МВР. На 07 юли в 11.51 часа на тел.112 постъпил сигнал за пътнотранспортно произшествие в с.Арчар, общ.Димово. Товарна композиция с турска регистрация и водач турски гражданин, в село Арчар в участък с наклон, навлизайки с несъобразена скорост в десен завой, се преобърнал на лявата страна, като се ударил в насрещно движещият се бус с благоевградска регистрация. Вследствие на удара бусът попаднал в съседния двор и се блъснал в къщата. Причинени били само големи материални щети, без сериозно пострадали лица. При тестване с технически средства пробите на водачите не са отчели наличие на алкохол и наркотици. По случая в РУ-Видин е образувано досъдебно производство.

На 09 юли, след постъпил сигнал в 4.19 часа на тел.112, екип на РСПБЗН-Видин е гасил пожар на ул.“Байкал“ в град Видин. На място се установило, че се касае за умишлен палеж на движимо имущество на първия етажа от двуетажна масивна постройка. Щетите към момента са с неустановена стойност. Установен е извършителя 25-годишен мъж, живеещ на същия адрес, който е задържан до 24 часа в РУ-Видин. По случая в РУ-Видин е образувано досъдебно производство.

На 07 юли около 10.14 часа на разклона за с. Срацимирово униформени спрели за проверка „Фолксваген Кади“ с видинска регистрация. При тестване с техническо средство пробата на 32-годишния водач реагирала положително на амфетамин. Мъжът дал проби за медицинско изследване в ЦСМП. По случая е образувано досъдебно производство.

На 07 юли, в условията на неотложност, криминалисти предприели претърсване в дома и автомобила на 41-годишен от Видин. Открили и иззели пликчета с общо тегло 37,5 грама бяло прахообразно вещество, което при направения полеви наркотест, реагирало на кокаин. Мъжът е задържан до 24 часа. По случая в ОДМВР-Видин е образувано досъдебно производство.

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 50 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




error: Content is protected !!