Защо не се кандидатирах за тези избори

Юли Петров

Уважаеми съграждани, приятели, неприятели и лицемери,

НЯМА да участвам в изборите за местна власт на 29 октомври 2023 г.! Пиша това, най-вече защото смятам, че дължа обяснение на хората, които ме бяха посочили за свой представител в Общинския съвет през изтичащия мандат 2019-2023 г.

Решението ми да НЕ се кандидатирам е лично и е взето след сериозен размисъл, след като преподавах урок по лоялност цели 4 години.

Общинският съветник Юли Петров беше трън в петата на видинската политическа мафия. Нито един път не си затворих очите, не замълчах и не се огънах. И аз, и близките ми платихме висока цена, но с гордост мога да заявя – Юли Петров не се продаде и няма да се продаде!

Удовлетворен съм, че 4 години защитавах гражданския интерес, изобличавах кражбите и задкулисните сделки и ви информирах за всичко, което се случва зад затворените врати на местната власт.

Категорично заявявам – това беше мандат, обричащ Видин на разграбване и застой. И мафията ще се бори с нокти и зъби източването на общината да продължи. Моля ви да бъдете бдителни, защото всички стари муцуни са се наредили в кандидатските листи и са лепнали лакомите си лицемерни усмивки. Не им позволявайте да продължат да ви лъжат, изправете се и изхвърлете тези грабещи бъдещето на Видин мумии на бунището.

Направете своя честен избор, има достатъчно почтени хора сред кандидатите за местната власт. И помнете, че гласувате не за 50 лева, а за бъдещето на децата си!

В сезона на големите обещания, аз обещавам едно: Ще продължа да бъда същият непримирим гражданин, който обича Видин! Всички бъдещи „политици“ да бъдат нащрек. Няма да има милост и компромис за абсолютно никого! И за финал на тази тема – ако не искате да си разваляте отношенията с хората, …не им пречете да ви лъжат!

Благодаря ви за доверието!

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 50 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




error: Content is protected !!