Закопчаха пийнала шофьорка и още двама

21-годишен от монтанското с. Княжева махала с противозаконно отнел лек автомобил, е бил задържан в ареста на РУ-Белоградчик, съобщиха от Пресцентъра на МВР във Видин. На 20 октомври в 13.10 часа жител на с. Бело поле сигнализирал на тел.112 за извършеното посегателство същия ден, във времето от 2.00 до 8.30 часа. Колата му – „Рено“ с видинска регистрация, била паркирана в двора на дома му. В хода на предприетите незабавни оперативно–издирвателни действия криминалисти установили превозното средство в имота на 21-годишния в Княжева махала. Автомобилът бил иззет по надлежния ред. Работата по случая продължава, образувано е досъдебно производство за престъпление по чл.346, ал.1 от Наказателния кодекс.

18-годишен от монтанското с. Дъбова махала, шофирал лек автомобил под въздействието на наркотици, е бил задържан в полицейския арест. На 20 октомври, около 15.20 часа в с. Тополовец, община Ружинци, служителите на реда спрели за проверка „Фолксваген Пасат“ с монтанска регистрация. При тестване с технически средство пробата на водача реагирала положително на опиати. Младежът дал и проби за медицинско изследване във ФСМП-Белоградчик. По случая е образувано досъдебно производство.

На 20 октомври в 22.04 часа на тел.112 постъпил сигнал за ПТП с материални щети на кръстовището на улиците „Цар Симеон Велики“ и „Райна Княгиня“ в областния град между два автомобила – „Хюндай“, шофиран от 65-годишен мъж и „Дачия Дъстър“ – фирмена собственост, управлявана от 59-годишна жена. Двамата водачи били тествани с дрегер за наличие на алкохол. Пробата на жената отчела 1.23 промила. Тя била задържана в полицейския арест за срок до 24 часа. Пробата на мъжа не е отчела наличие на алкохол. По случая е образувано досъдебно производство.

На 20 октомври, след постъпил сигнал в 16.52 часа, огнеборците потушили пожар в дърварник в с. Динково. Причината – небрежност при боравене с открит огън. Пламъците унищожили дърварника, спасени били близките три сгради.

Същия ден огнеборците реагирали и на пет сигнала за пожари без материални щети. Екипите гасили запалени сухи треви в землищата на Видин, Белоградчик и Гомотарци.

На 21 октомври в 2.20 часа постъпил сигнал за пожар в къща в с. Ружинци. Пламъците унищожили около 10 кв.м покривна конструкция. Причината – късо съединение. Сградата била спасена.

След постъпил сигнал в 22.41 часа, огнеборците гасили запалени контейнери за смет на ул. „8-ма“ в Новоселци. Причината – небрежност при боравене с открит огън. Пламъците унищожили два пластмасови контейнера.

Същия ден екипите реагирали на 9 сигнала за пожари без материални щети. Огнеборците гасили запалени сухи треви и храсти в селата Арчар и Иново, и в землищата на селата Неговановци, Антимово, Буковец, Рупци, Делейна, Арчар и Ружинци.

На 22 октомври, след постъпил сигнал в 00.48 часа, екип на РСПБЗН-Видин е потушил пожар в имот на ул. „Стара планина“ в областния град. Причината – небрежност при боравене с открит огън. Пламъците унищожили около 6 кв. м от покривната конструкция на сграда.

Същия ден огнеборците реагирали и на 4 сигнала за пожари без материални щети. Екипите гасили запалени сухи треви в землищата на селата Държаница, Майор Узуново, Арчар и Ракитница.

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 50 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




error: Content is protected !!