Кражба от магазин в Арчар, дрогиран от Кула, крадец на ток в Белоградчик

43-годишен от Кула, шофирал личния си автомобил под въздействието на наркотично вещество, е бил задържан в полицейския арест, съобщиха от Пресцентъра на МВР във Видин. Вчера, около 11.33 часа в градчето, униформени спрели за проверка лек автомобил „Мерцедес“ с видинска регистрация. При тестване с техническо средство пробата на водача реагирала положително на кокаин. Той дал и проби за изследване във филиала за спешна медицинска помощ. Превозното средство било иззето с протокол за доброволно предаване. По случая в РУ-Кула е образувано досъдебно производство.

В нощта на 27 срещу 28 декември от хранителен магазин в с. Арчар била извършена кражба на 12 стека цигари и сумата от 170 лева. Неизвестно към момента лице е проникнало в търговския обект през отворен прозорец. Оперативна група извършила оглед на местопроизшествието. Разследването по случая продължава, в РУ-Видин е образувано досъдебно производство.

На 28 декември в РУ-Белоградчик постъпил сигнал от служители на електроразпределително дружество за констатирано неправомерно присъединяване към ел. преносната мрежа и създадени условия за непълно отчитане на потребената електрическа енергия в имот в местността „Равни брод“, собственост на жител на с. Горни Лом. Оперативна група е извършила оглед на местопроизшествието. По случая е образувано досъдебно производство.

За времето от 5 часа на 28 декември до 5 часа тази сутрин полицейските служители са реагирали на 15 сигнала (един от тях за нарушаване на нощната тишина). При осъществяване на контролната си дейност проверили 189 лица и 91 моторни превозни средства, а за констатираните нарушения съставили 34 акта и 36 фиша.

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
error: Content is protected !!