Нов председател на Областен съвет на БСП – Видин

Днес в с. Макреш, преди възпоменателното честване на 80-та годишнина от разстреляните 17 партизани във Вълчешкия дол, социалистите проведоха изнесено заседание на Областния съвет, съобщиха от БСП.

На заседанието са разгледани организационни въпроси. Като точка от дневния ред е включена и избор на председател на Областния съвет на БСП, тъй като досегашният Добромир Тодоров е наказан една година да не заема ръководни длъжности. След гласуване, на поста беше избран Найден Йонов, който съвместява и поста председател на Общинската партийна организация във Видин. За зам.-председатели на Областния съвет на БСП бяха избрани Величко Кирилов и Фидел Петров.

След заседанието се проведе традиционното възпоменателно честване за убитите 17 партизани в боевете между 17-19 януари 1944 г. Пред бюст-паметниците им присъстващите се поклониха и поставиха цветя. Проявата беше организирана от община Макреш и Областен съвет на БСП – Видин.

Гости на тържеството бяха представители на окръг Долж (Крайова), водени от председателя на Окръжния съвет Космин Василе.

Снимки: Пресцентър БСП – Видин

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
error: Content is protected !!