Полицията иззе още два автомобила

25-годишен видинчанин, шофирал личния си автомобил под въздействието на наркотично вещество, е бил задържан в полицейския арест. На 2 февруари, около 15.25 часа на ул. „Казармена“ в областния град, полицейски служители спрели за проверка „Ауди“, при тестване с техническо средство пробата на водача реагирала положително на кокаин. Мъжът дал и проби за медицинско изследване в ЦСМП. Превозното средство било иззето по надлежния ред с огледния протокол. По случая е образувано досъдебно производство, съобщиха от Пресцентъра на МВР във Видин.

На 3 февруари в 4.40 часа на тел.112 постъпил сигнал за пътнотранспортно произшествие на ул. „Цар Симеон Велики“ в областния град. Екип на сектор „Пътна полиция“ установил на място водача – 21-годишен от гр. Дунавци, който отказал медицинска помощ. При тестване с дрегер пробата му отчела наличие на алкохол 2.06 промила. Мъжът дал и проба за медицинско изследване. Оперативна група извършила оглед. Автомобилът бил иззет с огледния протокол и репатриран за съхранение в база на МВР в града, а водачът му – задържан в полицейския арест за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

За времето от 5 часа на 4 февруари до 5 часа тази сутрин полицейските служители реагирали на 10 сигнала (един от тях за нарушаване на нощната тишина). При осъществяване на контролната си дейност проверили 122 лица и 105 моторни превозни средства. За констатираните нарушения съставили 23 акта и 23 фиша.

На 2 февруари огнеборците реагирали на пет сигнала за пожари без материални щети. Екипите гасили запалени отпадъци на ул. „Тунджа“ в областния град и запалени сухи треви в землищата на гр. Белоградчик и селата Дружба, Арчар и Делейна.

На 3 февруари огнеборците реагирали на четири сигнала за пожари без материални щети. Екипите гасили запалени отпадъци във Видин и запалени сухи треви в землищата на селата Септемврийци, Гюргич и Дреновец.

На 4 февруари огнеборците реагирали на пет сигнала за пожари без материални щети. Екипите гасили запалени отпадъци във Видин (в ж.к. „Вида“ и в района зад старото ОКС) и запалени сухи треви в землищата на селата Арчар, Градец и Връв.

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
error: Content is protected !!