Кражба на кошери

30 грама сух канабис са иззели снощи служители на сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ в ОДМВР-Видин, съобщиха от институцията. По случая е задържан 24-годишен – криминално проявен, жител на областния град. Около 21 часа в к-с „Крум Бъчваров“ полицаите предприели проверка на мъжа, след като паркирал лек автомобил „Шкода“ пред жилищен блок. На предната седалка в превозното средство установили и иззели пластмасова кутия, съдържаща зелена суха листна маса. Тревата реагирала на канабис при полевия наркотест. Видинчанинът е бил задържан за срок до 24 часа и приведен в полицейския арест. Работата на разследващите продължава в рамките на образувано досъдебно производство за престъпление по чл.354а, ал.3, т.1 от Наказателния кодекс.

Кражба на пет пчелни кошера, разследват криминалисти от РУ-Белоградчик. Посегателството било извършено във времето от 18.30 часа на 21 април до 8.40 часа на 25 април – в местността „Попадия“, в землището на община Димово. По случая в районното управление е образувано досъдебно производство.

За времето от 5 часа на 25 април до 5 часа тази сутрин полицейските служители реагирали на 7 сигнала (един от тях за нарушаване на нощната тишина). При осъществяване на контролната си дейност проверили 190 лица и 89 моторни превозни средства. За констатираните нарушения съставили 16 акта и 44 фиша.

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
error: Content is protected !!