Дрогирана от Градец се заби в дърво

На 23 февруари около 10.40 часа по пътя Видин-Кула 55-годишна от с. Градец, шофирайки личния си лек автомобил „Ауди“ с видинска регистрация изгубила контрол над управлението и се е ударила челно в крайпътно дърво, съобщиха отПресцентъра на МВР във Видин. Жената била транспортирана за преглед в ЦСМП-Видин. При тестване с техническо средство за наличие на наркотици пробата й реагирала положително на кокаин и амфетамин. Тестът с дрегер не е отчел наличие на алкохол. Автомобилът е бил иззет по надлежния ред. По случая в РУ-Кула е образувано досъдебно производство.

На 23 февруари, след постъпил сигнал в 4.47 часа екип на видинската пожарна служба е гасил запалени отпадъци в пластмасов контейнер за смет в ж.к. „Гео Милев“. Причината – небрежност при боравене с открит огън. При пожара няма нанесени материални щети. Пламъците унищожили контейнера. Същия ден огнеборците реагирали и на три сигнала за пожари без материални щети. Екипите гасили запалени сухи треви в землищата на селата Арчар, Раковица и Динково.

На 24 февруари огнеборците реагирали на един сигнал за пожар без материални щети. Екип е гасил запалени отпадъци в метален контейнер за смет на ул. „Йоасаф Бдински“ в областния град. На 25 февруари огнеборците гасили запалени сухи треви в ж.к. „Строител“. При пожара няма нанесени материални щети.

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
error: Content is protected !!