60-годишен почина зад волана

На 28 февруари в 12.02 часа на тел.112 постъпил сигнал за пътнотранспортно произшествие на ул. „Митрополит Кирил“ в областния град. Изяснено е, че 60-годишен видинчанин – водач на автобус „Мерцедес Спринтер“ с видинска регистрация, по време на движение е колабирал на седалката си, след което превозното средство ударило две от паркираните на улицата леки коли. Пристигналият на мястото екип на ЦСМП е констатирал смъртта на шофьора. Трупът е транспортиран за аутопсия. Няма пострадали пътници. Оперативна група е извършила оглед на местопроизшествието. По случая е образувано досъдебно производство.

На 28 февруари при извършени проверки на два частни адреса в гр. Дунавци полицаите установили два кубика немаркирани дърва. Горски служител е съставил на стопаните актове по Закона за горите. В РУ-Видин са заведени две преписки по чл.235 от НК.

На 28 февруари в 17.55 часа на тел.112 постъпил сигнал за пътнотранспортно произшествие в района на видинската безмитна зона. 51-годишен видинчанин, управлявайки лек автомобил „Тойота“ в посока от Дунав мост–2 към Безмитна зона предприел изпреварване и блъснал движещ се в същата посока велосипедист – 65-годишен жител на областния град. Пострадалият бил транспортиран и настанен за лечение във видинската болница. Оперативна група извършила оглед на местопроизшествието. По случая е образувано досъдебно производство.

На 28 февруари в 12.22 часа постъпил сигнал за пожар в жилищен блок в к-с „Бонония“. Пристигналият на адреса екип на видинската пожарна служба потушил пламъците. Причината – късо съединение. Унищожени били моторна косачка, гръбна ръчна пръскачка и руло хидроизолация.

През вчерашния ден огнеборците реагирали и на един сигнал за пожар без материални щети. Екип е гасил запалени сухи треви и храсти в землището на Новоселци.

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
error: Content is protected !!