Издирван от шенгенската полиция задържан в Новоселци

На 5 март служители на сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ при ОДМВР-Видин задържали с полицейска мярка за срок до 24 часа 48-годишен от с. Новоселци. Той е обявен за издирване в шенгенската информационна система (ШИС), в изпълнение на европейска заповед за арест (ЕЗА), по искане на властите в Германия. Същия ден с постановление на прокурор от Окръжна прокуратура–Видин мярката за задържане е удължена за срок до 72 часа и мъжът е приведен в следствения арест, съобщиха от Пресцентъра на МВР във Видин.

На 5 март около 21.40 часа на бул. „Панония“ полицейски служители спрели за проверка лек автомобил „Смарт“, управляван от 31-годишна видинчанка. При тестване с дрегер пробата й отчела наличие на алкохол 2.89 промила. Тя е отказала да даде кръвна проба за медицинско изследване в ЦСМП. Превозното средство – собственост на жената, било иззето по надлежния ред. Разследването по случая продължава в рамките на образувано досъдебно производство по описа на РУ-Видин.

На 5 март в полицията постъпил сигнал за извършена кражба на около 500 литра дизелово гориво от товарни автомобили и строителна техника – фирмена собственост, на строителна площадка в землището на гр. Видин. Оперативна група е извършила оглед на местопроизшествието. Работата на разследващите по случая продължава, в РУ-Видин е образувано досъдебно производство.

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
error: Content is protected !!