Задържан крадец в Брегово

За броени часове видинските криминалисти разкриха и задържаха 35-годишен от гр. Брегово – автор на кражба, извършена от частен дом в градчето. Сигналът за посегателството постъпил на тел.112 вчера, в 7.15 часа. По данни на тъжителя от дома му били откраднати телевизор, моторен трион, електрожен, два флекса и около 10 кг замразено месо. В хода на предприетото разследване служителите на реда влезли в дирите на извършителя. Той е бил задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа и приведен в ареста на РУ-Видин. Разследването по случая продължава в рамките на образувано досъдебно производство по описа на РУ-Видин

На 1 април около 11.45 часа при рутинен обход в района на видинския общински пазар служителите на реда спрели за проверка жител на Новоселци и от него иззели пакет с 200 грама нарязан тютюн без бандерол. Униформените съставили на мъжа акт по Закона за акцизите и данъчните складове. По случая в РУ-Видин е заведена преписка.

За времето от 5 часа на 1 април до 5 часа тази сутрин полицейските служители реагирали на 17 сигнала (два от тях за нарушаване на нощната тишина). При осъществяване на контролната си дейност проверили 295 лица и 189 моторни превозни средства. За констатираните нарушения съставили 36 акта и 71 фиша.

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
error: Content is protected !!