Пиян на мотофреза

На 8 април, около 19.30 часа, по пътя в посока гр. Кула полицейски служители спрели за проверка 50-годишен жител на градчето, който управлявал малогабаритна самоходна машина – мотофреза. При тестване с дрегер пробата му отчела наличие на алкохол 3.04 промила. Мъжът отказал да даде кръвна проба за медицинско изследване. Той е бил задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа. По случая в РУ-Кула е образувано досъдебно производство, съобщиха от Пресцентъра на МВР във Видин.

15 кубика дърва (цер) без контролна горска марка и без документи, доказващи законния им произход, установили вчера полицаи при проверка в частен имот в с. Дреновец. Горски служители съставили на стопанина акт по Закона за горите. По случая в РУ-Белоградчик е образувана предварителна проверка по чл.235 от Наказателния кодекс.

За времето от 5 часа на 8 април до 5 часа тази сутрин полицейските служители реагирали на 19 сигнала (един от тях за нарушаване на нощната тишина). При осъществяване на контролната си дейност проверили 286 лица и 178 моторни превозни средства. За констатираните нарушения съставили 38 акта и 59 фиша.

През изминалото денонощие огнеборците са реагирали на четири сигнала за пожари без материални щети. Екипите гасили запалени отпадъци в землището на с. Антимово и запалени сухи треви и храсти в землищата на гр. Белоградчик и селата Арчар и Воднянци.

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
error: Content is protected !!