Сто манекенки във Видин с дефиле за Гинес

Хиляди жители и гости се стекоха, за да се насладят на първото по рода си събитие в града от Речна гара до „Баба Вида“. Автор на идеята и проекта е Вяра Бориславова – моден дизайнер, родена във Видин.

Събитието кандидатства в Книгата на Гинес с рекорд за най-дългото речно ревю с дължина над 1.5 км и с участието на 100 манекенки. Сценарист и режисьор е проф. д-р Александър Илиев.



Специални гости на събитието бяха актьорът Деян Донков и Яна Руйчева – Захариева с корица на испанското VOGUE и един от най- успелите български модели зад граница.

Сдружение “Домът на Музите“, организатор на ревюто, вярва, че истински добрите събития са тези, които са съпроводени от кауза, в която вярваме. Затова част от тоалетите ще бъдат изложени на 10 септември – следващия ден след Гинес-ревюто в зала “Дунав“ в Бонония Естейт и ще участват в благотворителен търг. Шеф Филип Захариев (ONÀ) ще бъде специален гост-готвач с авторско меню за всички гости, вдъхновено от живота на Северозапада. Със събраните средства ще се създаде пространство в гр. Видин, оборудвано с шевни машини и всичко необходимо за начинаещи в първите им стъпки в света на модата. Главен лектор и гостуващ преподавател по мода и бизнес развитие в новооткрития център ще е Вяра Бориславова, основател собственик на бранда MUSE SHOP.

В атрактивното Гинес ревю участваха актьори и студенти от класа на проф. д-р Александър Илиев, ученици от Професионална гимназия по текстил и моден дизайн – Варна, манекенки от София, Пловдив, Видин.


Това е вторият рекорд за Книгата на Гинес, който се регистрира във Видин. През 2015 година Общината направи най-дългата мартеница в света и получи съответния сертификат.

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 50 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




error: Content is protected !!