Заловиха шофьор, надрусан с метадон, канабис и амфетамин!

51-годишен видинчанин, шофирал лек автомобил след употреба на алкохол, е бил задържан в полицейския арест за срок до 24 часа. На 16 декември около 23.15 часа на ул. „Гео Милев“ в областния град униформени спрели за проверка „Фолксваген Голф“ с видинска регистрация. При тестване с дрегер пробата на водача отчела 2.62 промила. Той дал и кръвна проба за изследване в ЦСМП. По случая е образувано досъдебно производство, съобщиха от Пресцентъра на МВР във Видин.

39-годишен от гр. Дунавци, шофирал лек автомобил под въздействието на наркотично вещество, е бил задържан в полицейския арест за срок до 24 часа. На 15 декември, на ул. „Железничарска“ в областния град униформени спрели за проверка „Ауди“ с немска регистрация, шофиран от. При тестване с техническо средство за наличие на наркотични вещества пробата на мъжа реагирала положително на бензодиазепини. Той дал и проби за изследване в ЦСМП. По случая е образувано досъдебно производство.

38-годишен видинчанин, шофирал автомобил под въздействието на наркотични вещества, е бил задържан в полицейския арест за срок до 24 часа. На 15 декември в ж.к. „Бонония“ униформени спрели за проверка „Ситроен Берлинго“ с видинска регистрация, фирмена собственост. При тестване с техническо средство пробата на водача реагирала положително на метадон, канабис и амфетамин. Мъжът отказал да даде проби за медицинско изследване. По случая е образувано бързо производство.

На 15 декември в гр. Димово униформени спрели за проверка лек автомобил „ВАЗ“ – нерегистриран по надлежния ред. Последвалата справка установила, че водачът – 41-годишен от с. Медовница, шофира без свидетелство за управление на МПС в едногодишен срок от наложено му по административен ред наказание за същото деяние. Той бил задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа в ареста на РУ-Белоградчик. По случая е образувано досъдебно производство.

За времето от 5 часа на 17 декември до 5 часа тази сутрин полицейските служители са реагирали на 15 сигнала (три от тях за нарушаване на нощната тишина). При осъществяване на контролната си дейност проверили 167 лица и 88 моторни превозни средства, а за констатираните нарушения съставили -7 акта и 18 фиша.

На 16 декември в 18.24 часа постъпил сигнал за запалена туристическа бутилка на адрес в гр. Белоградчик. Огнеборците потушили пламъците, спасени били сграда и лек автомобил. Причината за пожара – техническа неизправност в бутилката.

На 18 декември в 7.54 часа постъпил сигнал за запалени отпадъци в контейнер за смет на ул. „Вела Пеева“ в областния град. Причината – небрежност при боравене с открит огън. Пламъците унищожили пластмасовия контейнер. Спасени били съседните четири, както и паркиран в близост лек автомобил.

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
error: Content is protected !!