Задържани от Полицията през почивните дни

53-годишен от Хасково, шофирал личния си лек автомобил под въздействието на наркотично вещество, е бил задържан в полицейския арест. На 20 януари следобед на тел. 112 постъпил сигнал за самокатастрофирал лек автомобил „Мерцедес“ с хасковска регистрация на около 500 м преди с. Арчар, съобщиха от Пресцентъра на МВР във Видин. При тестване с техническо средство пробата на водача реагирала положително на амфетамини. Мъжът дал и проби за медицинско изследване в ЦСМП. Превозното средство било иззето с протокол за доброволно предаване. По случая е образувано досъдебно производство.

33-годишен от гр. Брегово, шофирал лек автомобил след употреба на алкохол, е бил задържан в полицейския арест. Късно вечерта на 20 януари, на ул. „Васил Левски“ в областния град, униформени спрели за проверка „Опел Мерива“ с видинска регистрация. При тестване с дрегер пробата на водача отчела 1.51 промила. Той отказал да даде проба за медицинско изследване. По случая е образувано бързо производство.

Млад мъж от Белоградчик е бил задържан в полицейския арест за притежание на наркотици. В събота, около 17.55 часа в покрайнините на градчето, униформени спрели лек автомобил „Форд Фиеста“ с видинска регистрация, шофиран от 22-годишна жена. Пътникът в колата – 23-годишен, доброволно предал на полицаите две топчета с общо 0.82 грама марихуана. По случая в РУ-Белоградчик е образувана предварителна проверка по чл.354а, ал.1 от Наказателния кодекс.

За времето от 5 часа на 21 януари до 5 часа тази сутрин полицейските служители реагирали на 14 сигнала (един от тях за нарушаване на нощната тишина). При осъществяване на контролната си дейност проверили 156 лица и 89 моторни превозни средства. За констатираните нарушения съставили 20 акта и 18 фиша.

На 19 януари огнеборците гасили запалени отпадъци на ул. „Полянска“ в гр. Брегово. При пожара няма нанесени материални щети.

През почивните дни огнеборците реагирали на два сигнала за пожари без материални щети. В събота екип е гасил запален комин на къща в с. Балей, а в неделя – запалени отпадъци в метален контейнер за смет във видинския ж.к. „Строител“.

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
error: Content is protected !!