Специализирана полицейска операция във Видинско

Рано тази сутрин съвместните екипи на РУ-Белоградчик и жандармерията предприеха активни контролни действия в селата Медовница, Ружинци и Черно поле, съобщават от Пресцентъра на МВР във Видин. Акцията имаше за цел профилактиране на активния криминален контингент, противодействие на конвенционалната престъпност и подобряване на обстановката по безопасност на движението.

Униформените служители провериха 157 лица и 112 моторни превозни средства. За констатирани нарушения съставиха осем акта и 18 фиша по Закона за движението по пътищата и два акта по Закона за българските лични документи. Полицаите съставиха и два предупредителни протокола по чл.65 от ЗМВР.

В хода на операцията бяха образувани три предварителни проверки по чл.235 от Наказателния кодекс, след като на три частни адреса екипите установиха общо над 10 кубика немаркирани дърва. Горските служители съставиха на стопаните актове по Закона за горите.

Продължава провеждането на специализирани полицейски операции с участието на жандармерията в област Видин. Планирането им е съобразено с текущите анализи на оперативната обстановка в региона, а в териториалния им обхват се включват малки, отдалечени и уязвими населени места.

Снимка: Пресцентър МВР – Видин

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
error: Content is protected !!