С амбиция за двама видински депутати от ГЕРБ-СДС

НВП Видински митрополит Даниил отслужи тази сутрин водосвет за начало на предизборната кампания на ГЕРБ-СДС – Видин. С пожелание за единство и служене на България и българския народ с Бога отправи своите благопожелания владиката. Кандидат-депутатите и представители на партията се поклониха пред мощите на Св. Лука Кримски и Симферополски, които от два дни са в града.

След водосвета на пресконференция бяха представени участниците в листа №24 на коалицията: Росица Любенова Кирова, Тихомир Станиславов Станчев, Валери Георгиев Димитров, Мирослав Любомиров Ангелов, Ани Нораири Арутюнян, Ангел Благоев Гошов, Румен Петров Кънчев и Александър Филчев Матеев.


Тихомир Станчев, общински ръководител на ГЕРБ-Видин, е завършил средното си образование в града, висшето – в София и чужбина. Общински съветник, занимава се с частен бизнес.

Валери Димитров, юрист, Секретар в Община Видин.

Мирослав Ангелов от Белоградчик, енергетик.

Ани Арутюнян – завършила средното си образование във Видин, д-р по политология от УНСС, с опит в НПО-сектора.

Румен Кънчев – икономист с приоритет бизнес планиране, с 20-годишен стаж във Видин, зам.-кмет на Община Бойница. Неговата лична амбиция е „пътят Раброво-Бориловец да фигурира и фактически, а не само в системата на винетките“.

Д-р Ангел Благоев, невролог, завеждащ неврологично отделение във Видинската болница. Родом от Дреновец. Завършил своето медицинско образование с отлична диплома.

Александър Матеев – областен координатор на ГЕРБ с кратък стаж в 45-то Народно събрание. Той сподели, че тазгодишната предизборна кампания на коалиция ГЕРБ-СДС няма да е с песни и танци, предвид обстоятелствата, а с факти, защото „политиците не бива да се избират със сърце, а с разум.“

Росица Кирова, водач на листата на коалиция ГЕРБ-СДС в Пети многомандатен избирателен район Видин, обяви приоритетите на тяхната програма в региона – завършване на скоростния път Видин-Ботевград, превръщането на Видин в притегателен туристически център – както с минералните си извори, така и със своите исторически забележителности. Тя призова хората да не се подлъгват от нереални обещания, защото „от всеки един от нас зависи как ще живеем“, а „демокрацията е еквивалент на граждански контрол“.

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 50 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




error: Content is protected !!