Катастрофи, задържани крадци

В РУ-Белоградчик вчера за срок до 24 часа са задържани две лица – извършители на грабеж в гр.Белоградчик, извършен спрямо 51-годишен на 19 ноември, когато е бил нападнат от двама души, които чрез използване на сила са му отнели мобилен телефон и сума от 270 лева, съобщиха от Пресцентъра на МВР във Видин.

На 22 ноември, в хода на проведена специализирана полицейска операция за противодействие на незаконната сеч, служители на РУ-Видин извършили проверки на частен адрес в с.Арчар. В двора установили общо 6 кубика дърва без контролна горска марка и без превозен билет. На стопанина съставили акт по Закона за горите. По случая в РУ-Видин е заведена преписка по чл.235 от Наказателния кодекс.

На 22 ноември на тел.112 е постъпил сигнал за катастрофа на пътя с.Ивановци – с.Гайтанци. Лек автомобил „Ситроен“ с видинска регистрация, управляван от 53-годишен жител на гр.Димово, движейки се в посока от гр.Видин за гр.Димиво, отнемайки предимството на изпреварващата го товарна композиция с прикачено полуремарке, навлиза в лявата пътна лента и се удря в дясната част на товарния автомобил, при което напуска пътното платно и се удря в крайпътни дървета. В резултат на произшествието са причинени травматични увреждания на водача на лекия автомобил, а пътникът е с черепно мозъчна травма. Пострадалите са настанени във видинската болница. Водачите са тествани за наличие на алкохол, като уредът е отчел отрицателни стойности. По случая в ОДМВР-Видин е образувано досъдебно производство.

На 22 ноември около 17,50 часа в с.Ружинци, 61-годишен при управление на лек автомобил „Алфа Ромео“ с несъобразена скорост, блъска намиращият се на пътното платно 60-годишен пешеходец, в резултат на което е причинена средна телесна повреда – счупен крак. Участниците са тествани за алкохол, като пробата на пострадалия е отчела 1,58 промила. По случая в РУ-Белоградчик е образувано досъдебно производство.

61-годишен шофирал лек автомобил лична собственост след употреба на алкохол вчера в с. Дреновец. Дрегерът отчел 1,42 промила. По случая в РУ-Белоградчик е образувано бързо производство.

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 50 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




error: Content is protected !!