Задържан крадец

20-годишен от Новоселци е задържан за извършен грабеж. Вчера, видинчанка сигнализирала за посегателството на тел.112. Тя вървяла по ул. „Екзарх Йосиф I“ в града, а преминаващ велосипедист издърпал дамската й чанта с лична и банкови карти, мобилен телефон, сумата от около 1000 лева и лични вещи, съобщиха от Пресцентъра на МВР във Видин. Авторът на деянието бил установен в хода на предприетите незабавни оперативно-издирвателни действия. В обитавана от него къща в Новоселци криминалисти открили и иззели мобилния телефон на жената и сумата от 790 лв. Чантата с картите и личните вещи намерили захвърлена в двор на предприятие в града. Младият мъж е задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа. Разследването по случая продължава в рамките на образувано досъдебно производство по чл.198, ал.1 от Наказателния кодекс.

Двама жители на гр. Кула са били задържани в хода на проведена специализирана полицейска операция за противодействие на наркопрестъпленията. Вчера, в условията на неотложност, криминалисти предприели претърсване на адрес в градчето, обитаван от 42-годишен мъж. Там открили кутия със зелена суха листна маса. Тревата – с тегло около 31.52 грама, реагирала на канабис при полевия наркотест. При претърсвания в други два имота, обитавани от 37-годишен, разследващите намерили и иззели сух конопен стрък с височина 2 метра и суха зелена листна маса с тегло 17.58 грама, индикирали на канабис при полевия наркотест. Двамата мъже били задържани с полицейска мярка за срок до 24 часа и приведени в ареста. По случаите в РУ-Кула са образувани две досъдебни производства по чл.354а, ал.3, т.1 от Наказателния кодекс.

200 къса цигари без бандерол иззели вчера служители на РУ-Видин от местен жител, спрян за проверка в града. На мъжа съставили акт по Закона за акцизите и данъчните складове. По случая в районното управление е заведена преписка.

На 23 ноември при извършено претърсване в дома на 35-годишен в с. Ракитница криминалисти намерили и иззели преправен газов пистолет – с отстранена муфа, и шест патрона калибър 9 мм. По случая в РУ-Видин е образувано досъдебно производство.

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 50 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




error: Content is protected !!