Закопчаха крадец в Грамада и пийнала рокерка в Дунавци

34-годишен, криминално проявен от Грамада, е бил задържан вчера за кражба на хранителни продукти от частен адрес в градчето, съобщиха от Пресцентъра на МВР във Видин. Сигналът за посегателството постъпил на 9 януари, а в резултат на предприетите оперативно-издирвателни действия авторът на деянието е бил разкрит и приведен в полицейския арест за срок до 24 часа. По случая в РУ-Кула е образувана предварителна проверка по чл.194, ал.1 от Наказателния кодекс.

39-годишна жителка на гр. Дунавци, управлявала нерегистриран мотопед след употреба на алкохол, е била задържана вчера в полицейския арест за срок до 24 часа. Към 16.20 часа в градчето униформени спрели за проверка мотопед „Пежо“ без поставена регистрационна табела. При тестване с дрегер пробата на жената отчела 1.94 промила. Тя е дала и кръвна проба за изследване в ЦСМП-Видин. Превозното средство било иззето по надлежния ред. По случая е образувано досъдебно производство.

На 10 януари около 15.15 часа в с. Буковец полицейски служители засекли 61-годишен местен жител – неправоспособен водач, който шофирал лек автомобил „Форд Ескорт“ без поставени регистрационни табели. По случая е образувано бързо производство.

През изминалото денонощие огнеборците реагирали на два сигнала за пожари без материални щети. Екипите гасили запалени отпадъци в контейнер за смет във видинския к-с „Строител“ и обезопасили запален комин на къща в с. Дружба.

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
error: Content is protected !!