Шарен полицейски бюлетин

На 15 март около 15 часа в гр. Дунавци полицейски служители спрели за проверка мотоциклет без поставени регистрационни табели, управляван от 27-годишен местен жител. Превозното средство не е било регистрирано по надлежния ред. По случая в РУ-Видин е образувано бързо производство, съобщиха от Пресцентъра на МВР във Видин.

48-годишен от с. Воднянци – заподозрян в съпричастност към кражба на крава от ферма в с. Воднянци, е бил задържан в ареста на РУ-Белоградчик за срок до 24 часа. Посегателството било извършено във времето от 10 часа на 14 март до 17.30 часа на 15 март. Кравата е върната на собственика. Разследването по случая продължава, образувано е досъдебно производство.

На 15 март в нива в землището на с. Градец били установени трупове на три овце и две кози. Сигнал в полицията подал собственикът на животните. По случая в РУ-Видин е образувано досъдебно производство.

Във времето от 2 януари до 15 март неизвестно лице проникнало в работилница в с. Бело поле, откъдето извършило кражба на електрожен, бормашина, дрелка и огнище за коване на желязо. Стойността на откраднатото е в процес на установяване. По случая работи РУ-Белоградчик, образувано е досъдебно производство.

За времето от 5 часа на 17 март до 5 часа тази сутрин полицейските служители реагирали на 15 сигнала. При осъществяване на контролната си дейност проверили 108 лица и 77 моторни превозни средства, а за констатираните нарушения съставили 10 акта и 38 фиша.

На 17 март в 4.25 часа на тел.112 постъпил сигнал за запален контейнер за смет на ул. „Любен Порчелов“ във Видин. Причината – небрежност при боравене с открит огън. Пламъците унищожили контейнера. Същия ден огнеборците реагирали и на два сигнала за пожари без материални щети – запалени сухи треви в района на бившата цигарена фабрика и запален комин на къща в гр. Кула.

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
error: Content is protected !!