Пожар в Медовница

На 31 януари при извършени проверки на два частни адреса в гр. Брегово полицаите установили 2.5 кубика немаркирани дърва без документи, доказващи законния им произход. Горски служител е съставил на стопаните актове по Закона за горите. По случаите в РУ-Видин са образувани две преписки по чл.235 от Наказателния кодекс, съобщиха от Пресцентъра на МВР във Видин .

За времето от 5 часа на 31 януари до 5 часа тази сутрин полицейските служители реагирали на 10 сигнала. При осъществяване на контролната си дейност проверили 379 лица и 282 моторни превозни средства. За констатираните нарушения съставили 38 акта и 55 фиша.

На 31 януари в 10.47 часа постъпил сигнал за пожар в хранителен магазин в с. Медовница. Пламъците унищожили около 20 кв.м от покривната конструкция на обекта. Причината – самозапалване на сажди в коминното тяло. В потушаването на огъня е участвал един екип от пожарния участък в Орешец.

През изминалото денонощие огнеборците реагирали и на два сигнала за пожари без материални щети – запален комин на къща в областния град и запалени сухи треви в землището на с. Делейна.

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
error: Content is protected !!