Кражби от камион и магазин

На 22 март в 8.18 часа е получен сигнал за извършена кражба на инструменти от товарен автомобил със софийска регистрация, фирмена собственост, паркиран на улица в град Видин, съобщиха от Пресцентъра на МВР в града. В автомобила било проникнато чрез взломяване на патронник на ключалка на странична врата, като патронникът липсва. Откраднати били голям и малък флекс, гайковерт с батерии и зарядно към него, пистолет за горещ въздух, комплект отвертки стандартен набор в пластмасово куфарче и навит на метална макара удължител с дължина 100 метра. По случая в РУ-Видин е образувано досъдебно производство.

На 23 март в 02.36 часа е получен сигнал за разбит хранителен магазин в село Неговановци. От извършения на място оглед е установено, че в магазина е проникнато чрез взлом на входна врата и е извършена кражба на сумата от 30 лева. По случая в РУ-Видин е образувано досъдебно производство.

За времето от 5 часа на 24 януари до 5 часа тази сутрин полицейските служители реагирали на 21 сигнала. При осъществяване на контролната си дейност проверили 152 лица и 96 моторни превозни средства. За констатираните нарушения съставили 12 акта и 41 фиша.

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
error: Content is protected !!