Наградени участници в конкурса „Вода за мир“

По инициатива на Ани Арутюнян – заместник областен управител на област Видин и по повод на Световния ден на водата, в конферентния център днес бе подредена тематична изложба на тема: „Вода за мир“, съобщиха от Пресцентъра на институцията. Експозицията се организира за първи път и бе открита от областния управител на област Видин Иво Атанасов, който отправи апел за опазване на ценния глобален природен ресурс с ключово значение за съществуването на човечеството. „Нека превърнем водата в катализатор за един по-мирен свят“, призова г-н Атанасов и връчи индивидуални награди – книги на първенците в трите категории – рисунка, есе и фотография. Грамоти получиха и всички участници в конкурса, а специален плакет бе връчен на СУ „Васил Левски“ – гр. Кула.

Областното ръководство отправи благодарности към учениците за старанието и ентусиазма, с които се включват в инициативата. Доказателство за това са многобройните получени творби – 350 на брой, които ще бъдат публикувани на сайта на Областна администрация Видин на адрес: https://vidin.government.bg/.

Гости на събитието бяха Илко Илиев – управител на ВиК-Видин, началникът на РУО – Веселка Асенова, секретарят на читалище „Цвят 1870“ – Любомир Георгиев и Ася Петрова – директор на Регионалния център за подкрепа на процеса на приобщаващото образование в града.

Снимка: Пресцентър Областна администрация – Видин

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
error: Content is protected !!