Побойник в Психиатричното

На 28 март на тел.112 постъпил сигнал за нанесен побой на жена от 38-годишния й син в апартамента им в областния град. Полицейски екип незабавно посетил адреса. Мъжът бил задържан и отведен в районното управление, след което незабавно е настанен в психиатричното отделение на МБАЛ-Видин, съобщиха от Пресцентъра на МВР във Видин. Пострадалата жена – с фрактури, е приета за лечение в хирургичното отделение на болницата. Оперативна група извършила оглед на местопроизшествието. Разследването по случая продължава, в РУ-Видин е образувано досъдебно производство.

На 28 март около 15.10 часа в с. Бела Рада полицейски служители спрели за проверка мотопед без поставени регистрационни табели, управляван от 65-годишен местен жител. При последвалата справка било изяснено, че превозното средство не е регистрирано по надлежния ред. По случая е образувано бързо производство.

За времето от 5 часа на 28 март до 5 часа тази сутрин полицейските служители реагирали на 19 сигнала (един от тях за нарушаване на нощната тишина). При осъществяване на контролната си дейност проверили 354 лица и 246 моторни превозни средства. За констатираните нарушения съставили 16 акта и 82 фиша.

През изминалото денонощие огнеборците са реагирали на два сигнала за пожари без материални щети. Екипите гасили запалени сухи треви в гр. Дунавци и в землището на с. Бойница.

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
error: Content is protected !!